Voeding

Rodan Vitaal is hét Sport en Lifestyle Centrum in Venlo waar we klaar staan om je op weg te helpen, zodat je komt sporten én blijft sporten. Een goed begin is het halve werk!

Rodan - Sport en Lifestyle centrum

Voeding

Het voedingsprogramma Body Support van Rodan Vitaal helpt jou afvallen, op gewicht te blijven en het maximale uit je training te halen. Jij verbrandt meer met het juiste eetpatroon, waardoor je meer energie krijgt en beter in balans blijft. Ons voedingsprogramma is géén dieet, maar een programma dat jou helpt je doelen te bereiken naar een gezonde levensstijl.

Onze voedingscoaches bieden een voedingsprogramma van Body Support dat ontworpen is om mensen te helpen gezonder te eten en een gezonde levensstijl te leiden. Het programma bestaat uit een combinatie van voedingsadvies, coaching en ondersteuning om mensen te helpen hun voedingspatroon te verbeteren.

Als lid van Rodan Vitaal gaat een voedingscoach je helpen om je doelen te bereiken op het gebied van gezond eten. Het programma begint met een intakegesprek waarin je je huidige voedingsgewoonten bespreekt met onze voedingscoach en waar je naar toe wilt werken. Vervolgens krijg je een op maat gemaakt voedingsplan dat is afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.

sport en Lifestyle centrum

BEDRIJFSFITNESS

Naast voedingsadvies bieden onze voedingscoaches ook coaching en ondersteuning om je te helpen bij het volgen van het voedingsplan. Dit houdt in dat er regelmatig evaluatiegesprekken en meetmomenten volgen waarin wij bekijken of jij op het juist pad bent richting jouw gewenste doel. Aan de hand van de resultaten kijken wij of het plan mag worden aangepast. Daarnaast is dit het moment om alle vragen rondom voeding met onze voedingscoach te bespreken. Op die manier helpen onze voedingscoaches jou stap voor stap richting een gezonde levensstijl.

De voedingscoaches van Rodan Vitaal richten zicht op duurzame veranderingen in eetgewoonten. In plaats van een crashdieet of snelle oplossingen, is het doel om een gezond voedingspatroon te ontwikkelen dat op de lange termijn vol te houden is. Dit betekent dat er veel aandacht wordt besteed aan het aanleren van gezonde eetgewoonten die je ook na het programma kunt volhouden.

Al met al kan Body Support jou helpen om gezonder te eten en een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Het programma biedt op maat gemaakt voedingsadvies, coaching en ondersteuning om je te helpen je doelen te bereiken naar een gezonde levensstijl.