Verder in balans

Wie kanker heeft of heeft gehad, komt vaak niet makkelijk in beweging. Terwijl beweging nodig is om je weer lekker te voelen.

Rodan - Sport en Lifestyle centrum

WAT IS Verder in Balans?

Wie kanker heeft of heeft gehad, komt vaak niet makkelijk in beweging. Terwijl beweging nodig is om je weer lekker te voelen. In een gewone groep is vaak minder begrip voor je situatie. Dat is er in deze groep wel. De Verder in Balans groep is namelijk een groep (ex) kankerpatiënten die in de veilige sfeer van de besloten groep sport en ervaringen met elkaar kan delen. Indien je aan deze groep wil deelnemen, dien je op een andere wijze ingeschreven te worden. Rodan Vitaal kan jou hiermee helpen. Heb je interesse? Bel, mail of vul ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Eens per week werken we een uur intensief aan het trainen van souplesse, conditie, spierversteviging of vetverbranding, d.m.v. groepstraining, circuittraining en af en toe een coördinatie spelletje.

Vervolgens drinken we een half uur koffie waarin naast gezelligheid ook de impact van de ziekte besproken kan worden.

Afsluitend gaan we door naar fittertainment in het zwembad! Dit is een vrolijk en intensief half uur bewegen, waarbij de groep een eigen kleedkamer ter beschikking heeft.